Categories: Ґаджети

Представлені Xiaomi Bluetooth Headset Air – бездротові навушники в стилі AirPods

Share

Бездротові навушники Xiaomi Bluetooth Headset Air, на відміну від AirPods від Apple, мають тип конструкції «затички», завдяки якому вони краще триматися в вухах, а також відсікають шуми із зовнішнього світу. Плюс це чи мінус – кожен повинен вирішити сам. Усередині кожного з навушників є 7 мм неодимові магніти з титанової діафрагмою, які спільно забезпечують хорошу якість звучання. Виробник заявляє підтримку системи активного шумозаглушення і формату AAC. Корпус навушників захищений від води і пилу за стандартом IPX4.

У кожному з двох навушників є спеціальний ІX-датчик, який спрацьовує, коли вони знаходяться в вусі. За рахунок цього реалізована підтримка функції автоматичного відтворення музики. Таким чином, якщо навушники зняти, музика покладена на паузу автоматично. У новинці заявляється підтримка голосових помічників, в тому числі такого від Google. Для транспортування і зарядки навушників використовується кейс, а одного повного заряду вистачає на 10 годин (спільно з кейсом). За 10 хвилин перебування навушників в кейсі, вони отримують заряд, що дозволяє їм працювати протягом 70 хвилин.

Для підключення навушників до смартфонів, планшетів, смарт-годинників і будь-яких інших електронних пристроїв використовується протокол Bluetooth 4.2 LE, а сумісні вони з операційними системами Android, iOS, Linux, Windows і macOS. Разом із зарядним кейсом, бездротові навушники Xiaomi Bluetooth Headset Air важать 58 грамів, тобто досить мало. Офіційний старт продажів цієї новинки намічений в Китаї на 11 січня, а купити їх усі бажаючі зможуть за $ 60. На вибір доступні чорне і біле забарвлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що буде, якщо телефон вимкнути під час оновлення

    Уявіть, що телефон запустив оновлення ПЗ і раптом його випадково відключили від мережі. Завантаження останньої версії…

    08.05.2024

    На Kickstarter з’явився потужний зовнішній акумулятор із прозорим корпусом

    Shargeek 140 від компанії Sharge Tech - це портативне джерело енергії, укладене в прозорий корпус,…

    08.05.2024

    Які датчики встановлені у камері нового iPad Pro

    Нещодавно представлені моделі iPad Pro з OLED-екранами отримали розширений набір сенсорів. Крім безпосередньо камери та…

    08.05.2024

    Топовий планшет Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 протестували на автономність

    При активному навантаженні середній час автономної роботи становив 11 годин та 14 хвилин. У режимі…

    08.05.2024

    Стало відомо, про що промовчала Apple на презентації нових iPad

    Є кілька неочевидних змін у нових iPad , про які Apple не почала говорити під…

    08.05.2024

    Що нового в iPad Air та iPad Pro 2024 року

    Увечері 7 травня компанія Apple провела презентацію нових планшетів, в рамках якої представила чотири нові моделі iPad. Я…

    08.05.2024