Смартфони Samsung Galaxy M10 і M20 отримають демократичні ціни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки вже багато раз вказували на те, що компанія Samsung представить нову лінійку недорогих смартфонів Samsung Galaxy M, в яку увійдуть три моделі, в січні цього року.

Тепер джерела уточнюють, що Цього місяця відбудеться анонс смартфонів Samsung Galaxy M10 і M20, А Galaxy M30 представлять пізніше. Для презентації Samsung Galaxy M10 і M20 компанія Samsung проведе спеціальний захід в Індії, так що не варто чекати показу смартфонів в Лас-Вегасі на виставці Consumer Electronic Show 2019.

Також з’явилася інформація, згідно з якою ціна Samsung Galaxy M10 складе всього 135 доларів (3 800 грн.). Зрозуміло прагнення Samsung випускати більше дешевих моделей, які повинні дозволити їй успішніше конкурувати з Xiaomi, очолює ринок смартфонів Індії. Samsung Galaxy M10 не буде ексклюзивним смартфоном для Індії і буде випущений в самих різних країнах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Galaxy M20, то, згідно з новою інформацією, смартфон може коштувати всього 215 доларів (6 000 грн.), а не 250-300 доларів, як передбачалося раніше. Тобто і він буде дуже доступним для широкої потенційної аудиторії.

Це будуть перші смартфони виробника, оснащені екранами з краплеподібними вирізами, які Samsung назвала Infinity-V Display.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.