Флагманський планшетофон Samsung Galaxy Note 9 отримав фінальну стабільну версію Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung офіційно повідомила про те, що для флагманського планшетофона Samsung Galaxy Note 9 почала поширюватися фінальна стабільна версія оболонки One UI на базі операційної системи Android 9.0 Pie.

Очікувалося, що нова прошивка One UI на базі Android 9.0 Pie буде випущена для Galaxy Note9 не раніше 15 січня, однак процес тестування завершився раніше часу, тепер всі користувачі смартфона можуть перевіряти наявність оновлень у відповідному розділі меню налаштувань. Джерела повідомляють, що оновлення вже доступне в США, Європі, а також інших регіонах світу.

Нагадаємо, з Galaxy S9 і S9+ сталася точно така ж ситуація. Фінальну версію оновлення для них планували випустити тільки в січні, однак воно почало поширюватися з випередженням графіку ще в грудні 2018.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що оновлення по повітрю доступно не тільки тим, хто брав участь в бета-тестуванні, але і всім іншим користувачам. Тим, у кого була остання бета-версія, необхідно завантажити оновленням розміром всього 95 МБ. Звичайно ж, якщо у вас все ще встановлена ОСТАННЯ версія Samsung Experience на базі Android 8.1 Oreo, то розмір оновлення буде в кілька разів більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.