LG готує до випуску бюджетний 8-дюймовий планшет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно ми приводили патентні зображення потенційного планшета LG – з безрамковий екраном і Bluetooth-клавіатурою, ця модель явно не буде дешевою. Але точно дешевої буде модель V426, яка вже встигла отримати сертифікати організацій Bluetooth SIG і Wi-Fi Alliance.

Те, що V426 буде оснащений адаптерами Wi-Fi і Bluetooth і так зрозуміло – без них не обходиться жоден сучасний планшет. Але джерело додає до цього ще такі подробиці: по-перше, у V426 або не буде версії з підтримкою LTE (або поки вона не сертифікована), по-друге, апарат отримає 8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1366 х 768 пікселів. Власне, виходячи з цього і стає зрозуміло, що мова йде про бюджетний устрій. І, нарешті, третій момент: V426 отримає ОС Android 8.1 Oreo з коробки.

Ніяких даних про платформу немає, але виходячи з досвіду минулих планшетів LG, можна розраховувати на SoC Qualcomm з початкового сегмента середнього рівня, тобто, наприклад, Snapdragon 450. Камер, природно, буде дві, а обсяг оперативної пам’яті, швидше за все, складе 3 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.