Приголомшливі особливості, які отримає Xiaomi Mi Band 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний браслет Mi Band 3 дозволив компанії Xiaomi зайняти більш ніж 40% від всього ринку наручних гаджетів на території Китаю, тому немає ніяких сумнівів в тому, що вже в 2019 році вона випустить на ринок новий фітнес-трекер, а стане таким пристрій під назвою Xiaomi Mi Band 4. Він отримає масу різних нововведень, які гарантовано повинні припасти користувачам до душі, тому як їх зараз не вистачає в нинішньому трекері.

Так, зокрема, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 отримає щонайменше п’ять приголомшливих особливостей, через які десятки мільйонів людей захочуть стати його власниками, причому всі зможуть здійснити свою мрію, адже коштувати цей пристрій буде не більше ніж $ 40. Однією з головних особливостей трекера стане кольоровий екран з підтримкою сенсорного управління, що володіє підвищеним запасом яскравості і, крім того, збільшеною роздільною якістю.

У новинці нарешті реалізують підтримку магнітної зарядки, завдяки чому витягувати трекер із силіконового ремінця більш не доведеться. Крім того, ремінець отримає перфорацію і застібку, аналогічну такої як в годиннику. За рахунок цього Xiaomi Mi Band 4 буде відчутно краще триматися на руці, а ще його виявиться неможливо втратити, принаймні випадково. Не обійдеться в трекері і без справжнього захисного скла, що прикриває дисплей від пошкодження. На нього нанесуть навіть олеофобне покриття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У «старшій» версії браслета буде модуль GPS, що дозволяє визначати місце розташування без використання смартфона, а надійде він в продаж через кілька місяців після оригінальної моделі. Ще однією особливістю Xiaomi Mi Band 4 повинен стати барометричний альтиметр, що дозволяє вимірювати набрану висоту. Таке нововведення гарантовано стане в нагоді тим, хто веде активні спосіб життя і хоче знати, яку висоту він набрав за день, тиждень або навіть цілий місяць.

Офіційний анонс спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4 очікується в травні-червні 2019 року, а його продажі повинні початися через кілька тижнів після презентації. Даний гаджет гарантовано надійде в продаж на території України, але лише через кілька тижнів після того, як він стане доступний для покупки в Китаї, тобто на домашньому ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.