Компактний зволожувач повітря Guildford за $15 з екосистеми Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще восени на краудфандинговой платформі Xiaomi з’явився настільний зволожувач повітря під брендом Guildford. Це партнерський продукт екосистеми Mi, але по дизайну він непогано поєднується з фірмовими пристроями компанії. Зараз його можна придбати на популярних онлайн-майданчиках, і навіть не втридорога.

Новинка оснащена ємністю об’ємом 320 мл, повної заправки вистачить на 12 годин безперервної роботи зволожувача. Важливий момент-виробник не рекомендує використовувати ефірні масла з цією моделлю. Для управління використовується одна єдина кнопка. Зволожувач запускається і зупиняє роботу по короткому натисненню, а утриманням кнопки на дві секунди можна включати / відключати вбудовану світлодіодне підсвічування. Це ще й нічник.

У Guildford Desktop Humidifier немає вбудованого акумулятора, він живиться за допомогою кабелю, що входить в комплект поставки. На корпусі знаходиться універсальний роз’єм USB Type-C, а в якості джерела може виступати навіть портативна батарея. Висота пристрою становить 19 сантиметрів, діаметр-7.5 сантиметра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На домашньому ринку Xiaomi зволожувач повітря коштує 79 юанів або близько $11.5 (330 грн.). На AliExpress ціна Guildford Desktop Humidifier знаходиться в районі $15.5 (400 грн.). Більшість ноунейм-аналогів обійдуться дешевше $10 (273 грн).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.