Sony запустила сайт My PS4 Life, який збирає статистику гравця

Компанія Sony запустила сайт My PS4 Life, на якому публікується цікава статистика про звички і поведінку гравця, пов’язана з використанням ігрової консолі PS4. Тут можна побачити, наприклад, яку першу гру запустив користувач на консолі або найбільш рідкісну отриману нагороду. Також сайт показує, скільки часу гравець провів в трьох найбільш часто запускаються іграх.

Вся ця статистика показується у вигляді короткого хвилинного ролика. Створення індивідуального відео для кожного гравця може тривати до 24 годин. Поки що нова функція орієнтована, в основному, на Європу.

Разом з тим, таку статистику не можна назвати вичерпною. Наприклад, в неї не потрапляють деякі з найновіших ігор і можуть не враховуватися деякі фактори. Зате користувач може побачити, що деякі ігри віднімають сотні (або навіть тисячі) годин його життя. Також можна отримати уявлення про популярність окремих ігор. Наприклад, FIFA в особі двох останніх втілень, залучила понад 30 млн гравців, а часто критикована гра Fallout 76 – лише близько 407 тис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.