Categories: Ґаджети

Microsoft дала бій чітерам в останньому оновленні Windows 10

Share
Час читання: < 1 хв.

Творці Windows прийняли рішення боротися з нечесними гравцями. Їх головною зброєю в цій війні стане інструментарій TruePlay, який був доданий в масштабному оновленні Windows 10 Fall Creators. По суті він являє собою комплексний антічит. Планується, що сторонні розробники зможуть впроваджувати підтримку системи в свої проекти, що потенційно дозволить мінімізувати кількість докучливих чітера в багатокористувацьких іграх.

Як стверджують представники Microsoft, при наявності підтримки TruePlay будуть запускатися в безпечному режимі, в якому не можна безпосередньо поміняти виконуваний код. Крім того, антічіт буде відслідковувати сесії і «вишукувати» геймерів, які намагаються користуватися забороненими програмами, і відправляти звіти розробникам. Вони, до речі, самі можуть налаштувати алгоритм функціонування комплексу. Наприклад, щоб він відстежував чітера не тільки в мережевій грі, але і в одиночній кампанії.

TruePlay вже доступний творцям універсальних додатків на UWP – в особливій ​​платформі Microsoft, яка дозволяє запускати програми на всіх існуючих Windows-пристроях: від персональних комп’ютерів і смартфонів до шоломів віртуальної реальності. Поки інформації про те, застосовувався чи вже де-небудь новий антічит WIndows 10, не надходило.

джерело: vg247.com

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Вартість токена Hamster Kombat склала 0,01 долара

    Вартість нової криптовалюти, зібраної на гаманцях користувачів у проекті Hamster Kombat, виявилася нижчою за очікування…

    23.09.2024

    П’ять змін, яких варто очікувати в нових Mac M4 від Apple наступного місяця

    Apple, ймовірно, розпочне презентацію нової лінійки M4 Mac вже у жовтні, з оновленнями для iMac,…

    23.09.2024

    Витік показав, що ціна Galaxy S24 FE починатиметься з 649 доларів

    У мережі з’явилася інформація про ціни на Galaxy S24 FE (Fan Edition) для американського ринку.…

    23.09.2024

    Наступний iPhone від Apple обіцяє бути одним із найдешевших

    Наступною моделлю має стати iPhone SE 4, за умови, що не буде затримок. Його вихід…

    22.09.2024

    Розбір iPhone 16 розкрив спрощену систему заміни акумуляторів

    Модельний ряд iPhone 16 отримав кілька покращень у плані ремонтопридатності. Найбільш значущим нововведенням є використання…

    22.09.2024

    Нова Siri з Apple Intelligence може бути представлена раніше запланованого

    Згідно з останнім випуском інформаційного бюлетеня Марка Гурмана Power On, оновлена версія Siri з використанням…

    22.09.2024