Клавіатура і мишка з комплекту Razer Turret коштуватиме як консоль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно ми писали про те, що Razer на виставці CES 2019 представить набір з клавіатури і мишки спеціально для консолей Xbox One.

Виявилося, що компанія не стала чекати виставки і повноцінно анонсувала продукт. Комплект називається Turret, і не варто плутати його з однойменним набором 2016 року.

Комплект Razer Turret з клавіатури і мишки для консолей Xbox One коштує майже стільки ж, скільки і приставка
Razer Turret оцінили в чималі 250 доларів (6 900 гривень), тобто трохи дешевше Xbox One S. В комплект входить механічна клавіатура та ігрова мишка. Клавіатура відрізняється від більшості інших декількома аспектами. По-перше, у неї плоске днище, щоб зручніше було розташовувати на колінах. По-друге, відсутній непотрібний в іграх цифровий блок, а по-третє, замість нього присутня висувна поверхня для мишки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І клавіатура, і миша підтримують як фірмове підсвічування Razer Chroma, так і Xbox Dynamic Lighting. В основі клавіатури лежать перемикачі Razer Mechanical Switches, ресурс яких заявлений рівним 80 млн натискань. Автономність становить 43 години, але це з вимкненою підсвіткою. З активною час знижується до 11 годин.

Клавіатуру і мишку, можна підключити до ПК як в бездротовому режимі, так і за допомогою кабелю. При підключенні до ПК у користувача з’явиться можливість налаштовувати макроси.

Що стосується мишки, в її основі лежить датчик Razer 5G Advanced Optical Sensor роздільною здатністю 16 000 точок на дюйм. Він здатний відстежувати переміщення з прискоренням до 50 g і швидкістю до 11,4 м/с. Для перемикачів заявлений ресурс в 50 млн натиснень. Також варто відзначити сім програмованих кнопок.

Габарити клавіатури — 194 х 390 х 37 мм при масі 1,86 кг, мишки — 125,7 х 70 х 43,2 мм при масі 106 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.