Categories: Ґаджети

Android-планшети більше не потрібні в 2019 році

Share

У 2010 році був представлений перший масовий планшет iPad першого покоління. Пристрій стало проривним на той момент, адже нічого подібного раніше ніхто не показував. Пізніше Android-виробники також почали представляти планшети, проте за якістю вони помітно поступалися планшетів Apple.

Сьогодні Apple продовжує залишатися лідером в цій області з однієї простої причини – Android-виробники втратили інтерес до ринку планшетів. І дійсно, сьогодні нормальні планшети пропонує тільки Samsung і Huawei, але і ці рішення поступаються планшетів від Apple. Чого вартий новий iPad Pro.

Однак як буде розвиватися ринок в 2019 році? Сьогодні, за моїми відчуттями, Windows-планшети досить популярні і саме в купе з додатковими аксесуарами у вигляді пера і клавіатури. Таким чином, пристрій виступає і в ролі ноутбука, і в ролі планшета для перегляду фільмів, наприклад.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android-планшети попросту не можуть конкурувати з iPad і Windows-рішеннями з двох причин – Android не адаптований під планшети і Google нічим відповісти, у Android-планшетів немає особливості, яка б вирізняла їх від iPad і Windows-пристроїв.

У 2019 з появою гнучких смартфонів ринок Android-планшетів просто помре. Користувачам більше не потрібен буде планшет, якщо смартфон буде здатний трансформуватися в розмірах.

Висновок

Складні смартфони – це справжня революція, і саме вони реально здатні повністю замінити Android-планшети.

Крім того, складаний смартфон Andromeda готується представити і компанія Microsoft в 2019 році, що в більшій мірі позбавить користувачів від необхідності переносити з собою кілька пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • хто хто це сказав! у мене планшет! Гнучкі телефони це плід нашої уяви.
    Вони може будуть але ніхто їх не купить!

    • Це не плід уяви, а найближче майбутнє так як вже є цілком робочі прототипи.

  • Сумніваюсь, що розкладений у двоє екран телефона замінить планшет. Думаю, що всім зручніше носити у кармані телефон, який би зручно лежав у руці і міг би управлятися великим пальцем тієї ж руки, а не лопати, які все більше заповнюють ринок і з якими не справитися без допомоги обох рук не справитися. А ще як ті лопати стануть у двічі товстішими із за складеного у двоє екрану то буде взагалі жах якийсь.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024