Samsung не дочекалася CES 2019 і представила нові ноутбуки-трансформери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До початку виставки CES 2019 ще цілий місяць, але вже сьогодні, 13 грудня, Samsung представила оновлену версію ноутбуків – Notebook 9 Pen.

У минулому році на виставці CES 2018 Samsung представила Notebook 9 Pen – легкий 13,3-дюймовий трансформер, призначений в першу чергу для художників. Тепер ноутбуки доступні як в 13-дюймової, так і в 15-дюймової версії. Також вони отримали більшу кількість портів і акумулятор з підтримкою швидкої зарядки.

Трансформери Notebook 9 Pen оснащені процесорами Intel Core i7 8-го покоління. При цьому 15-дюймова версія отримала дискретну графіку NVIDIA GeForce MX150 2 ГБ, а 13-дюймова модель обмежена вбудованою графікою Intel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших технічних характеристик, виробник зазначив: оперативну пам’ять LPDDR3, гігабітний модуль WiFi, сканери розпізнавання осіб і відбитків пальців, два порти Thunderbolt 3, роз’єм USB-C, 3,5мм аудіороз’єм і слот для MicroSD. Крім цього, ноутбуки оснащені інтелектуальним підсилювачем ThunderAmp і динаміки AKG.

Зовні серія 2019 року також ще відрізняється від попереднього покоління, завдяки новому дизайну та суцільнометалевий алюмінієвому корпусу.

Також обидві моделі отримали фірмовий стилус – S Pen – аналогічний тому, що входить в комплект смартфона Note 9.

Samsung не оголосила вартість ноутбуків і дату початку продажів, але, ймовірно, Notebook 9 Pen з’являться в магазинах на початку 2019 року за ціною від 1 499 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.