Xiaomi Mi Band 4 може абсолютно повноцінно працювати в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час на полицях магазинів доступно вкрай багато різних спортивних браслетів, починаючи від зовсім бюджетних, оснащених базовими можливостями, і закінчуючи передовими. Втім, вже через кілька місяців для покупки стане доступна довгоочікувана новинка, яка гарантовано виправдає очікування всіх тих, хто її чекає. Як вдалося з’ясувати, Xiaomi Mi Band 4 може абсолютно повноцінно працювати в Україні.

Відомо, що новинка зможе похвалитися модулем GPS для відстеження свого місця розташування в просторі. Це означає, що брати з собою на пробіжку або спортивну прогулянку смартфон більше не доведеться. Браслет сам запам’ятає, де він знаходився, а після підключення до смартфону, слідом за завершенням фізичної активності, на екрані мобільного пристрою з Android чи iOS можна буде подивитися всі тренування, у тому числі швидкість пересування.

Втім, звичайно, дана можливість потрібна далеко не всім, а от повноцінний модуль NFC – це саме те, що відрізняє Xiaomi Mi Band 4 від попереднього покоління. Завдяки оновленому чіпу, браслет зможе повноцінно працювати з платіжною системою Google Play, яка вже давно працює з великими українськими банками, такими як ПриватБанк, Ощадбанк і ряд інших. Потрібно тільки один раз налаштувати все, прив’язавши банківську карту, після чого потім можна буде використовувати для оплати товарів і різних послуг будь-якої вартості. Втім, звичайно, під час здійснення оплати смартфон на базі Android повинен бути підключений до наручного гаджету по Bluetooth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки підтримці Google Pay у жителів України і ще близько сотні країн світу, де працює дана платіжна система, з’явиться реальна можливість оплачувати покупки в магазинах і торгових точках не банківською картою, а більш зручним і надійним засобом. Особливо сильно нововведення має припасти до смаку тим, хто не має NFC в смартфоні, тому як в такому випадку вдасться його замінити. Зустріти безконтактний чіп в даний час неможливо в більшості телефонів середнього і початкового рівнів.

Купити Xiaomi Mi Band 4 в Україні можна буде, швидше за все, в липні-серпні наступного року, тобто приблизно через два місяці після появи на полицях магазинів у Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.