Xiaomi Mi Band 4: майже ідеальний браслет з GPS і «правильним» NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Xiaomi Mi Band 4 позбудеться майже всіх недоліків, які в даний час можна зустріти у його попередника. Браслет отримає кольоровий сенсорний екран з підвищеним запасом яскравості для кращого відображення інформації при яскравому освітленні. Цей самий дисплей виявиться прикритий не пластиком, а справжнім загартованим склом, завдяки чому весь наручний гаджет буде виглядати набагато краще, а ще він зможе краще протистояти фізичній дії.

Для зарядки майже ідеального спортивного браслета від компанії Xiaomi буде використовуватися магнітний зарядний пристрій, тобто трекер не доведеться витягувати з ремінця для процедури поповнення заряду акумулятора. Не обійдеться в Mi Band 4 також без барометричного альтиметра, здатного вимірювати набрану за добу висоту, а відображатися вона буде в метрах і поверхах для кращого розуміння своїх досягнень. Також трекер отримає ремінець з перфорацією, завдяки чому він буде краще триматися на руці.

Однією з найголовніших особливостей Xiaomi Mi Band 4 виявиться модуль GPS, завдяки якому наручний гаджет можна буде використовувати без смартфона, а це стане в нагоді тим, хто займається спортом на свіжому повітрі. Це нововведення вигідно відрізняє новинку від третього покоління, яке не отримала такого функціоналу. Браслет зможе сам визначати своє місцезнаходження, зберігаючи всі дані у вбудованій пам’яті, після чого передавати їх на мобільний пристрій під управлінням iOS або Android, завдяки чому користувач зможе дізнатися середню швидкість на дистанції, маршрут та інші відомості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зараз відомо, що Xiaomi Mi Band 4 в глобальній міжнародній версії отримає чіп NFC, повністю сумісний з платіжною системою Google Pay. Ця система відмінно працює з українськими банками. Якщо вся ця інформація підтвердиться, що вкрай ймовірно, то даний браслет стане майже ідеальним, перевершивши всіх своїх конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.