Categories: Ґаджети

WhatsApp отримав неймовірну можливість, якою всі будуть задоволені

Share
Час читання: < 1 хв.

Лічені години назад відбувся реліз нової бета-версії додатка WhatsApp для смартфонів на базі операційних систем iOS і Android. Нове програмне забезпечення містить у собі нову функцію, яка значно змінює процес отримання Push-повідомлень. Тепер, коли хтось із співрозмовників надсилає фотографію або ж відеоролик, їх можна переглянути навіть без запуску самого месенджера. Більш того, не потрібно навіть вводити пароль від телефону.

Як вважають експерти, нова можливість може стати великою проблемою для тих, хто звик обмінюватися через WhatsApp особистими і інтимними записами, тому як сторонні, отримавши доступ навіть до заблокованого смартфону, зможуть переглянути весь вміст, відображати в повідомленнях. На жаль, команда розробників Facebook не додала в нову версію програми настройку, яка могла б відключити функцію перегляду відео та фото в тому випадку, якщо телефон заблоковано паролем.

Уже зараз користуватися новою можливість можуть користувачі останньої бета-версії додатка WhatsApp для смартфонів на базі операційних систем iOS і Android. Всі власники мобільних пристроїв, що використовують стабільну фінальну збірку месенджера, повинні отримати доступ до такої вкрай суперечливого нововведення до кінця нинішнього року, швидше за все, в першій половині грудня. Єдиний спосіб захистити себе від демонстрації стороннім фотографій і відеороликів – встановити в смартфоні приховані вмісти в повідомленнях.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

    Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також…

    26.09.2024

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024

    ChatGPT тепер уміє спілкуватися з користувачами різними голосами в новому розширеному режимі

    Компанія OpenAI запровадила розширену версію голосового режиму в ChatGPT, яка наразі доступна лише користувачам платних…

    26.09.2024

    iPhone 16 став найбільш непопулярним смартфоном Apple за останні 5 років

    Фінансова компанія Morgan Stanley провела дослідження щодо термінів очікування нових iPhone і дійшла висновку, що…

    26.09.2024

    Xiaomi Band 9 та Buds 5 дебютували на глобальному ринку

    Xiaomi анонсувала свої нові гаджети, Band 9 та Buds 5, ще в липні в Китаї.…

    26.09.2024

    Угода про штучний інтелект в ЄС відхилена Apple, хоча OpenAI та Google висловили підтримку

    Користувачі з ЄС, які сподіваються на позитивні новини щодо Apple Intelligence, можуть засмутитися. Поточний конфлікт…

    26.09.2024