З’явилося свідчення швидкого виходу бездзеркальної камери Sony A7000

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Sony зареєструвала нову камеру в одному з регулюючих органів. Джерело стверджує, що індекс WW715296 належить бездзеркальної камери з інтерфейсами Wi-Fi і Bluetooth. Виходячи з раніше отриманих відомостей, що Sony планує випустити камеру формату APS-C, що належить до верхнього сегменту, джерело підсумовує, що WW715296 – це модель Sony A7000 або A6xxx.

На додаток до попередніх даних стало відомо, що електронний видошукач дозволом 5,6 млн точок буде розташований близько до середини камери. Також камери тепер приписують можливість вести серійну зйомку зі швидкістю навіть не 12 к/с, а 20 к/с. Можливо, пристрій буде позиціонуватися як зменшений варіант флагманської моделі A9.

Що стосується термінів анонсу, поки не ясно. Був випадок, коли камера Sony з’явилася в базі регулятора усього за день до анонсу. З іншого боку, анонс у розрахунку на початок продажів, синхронізоване з сезонним підйомом попиту, виглядає логічно. Це означає, що камера може бути представлена якщо не в найближчі дні, то протягом декількох тижнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.