Apple придбала компанію, яка створює програмне забезпечення AI для камери та динаміка

Apple придбала компанію Silk Labs, запуск AI, який фокусується на тому, щоб зробити програмне забезпечення AI “досить легким” для споживацького обладнання, такого як камери та динаміки, повідомляє The Information.

На початку цього року Apple придбала Silk Labs, невеликий стартап з приблизно дюжиною співробітників. На веб-сайті Silk говориться, що він спрямований на те, щоб “принести візуальну та звукову інформацію наступного покоління у зв’язані продукти” з “найсучаснішим розпізнаванням образів та звуку”.

Компанія Silk передбачає, що її технологія має ряд потенційних можливостей для внутрішньої безпеки, роздрібної аналітики, пакетів контролю, показників цифрового дисплея, контролю доступу, моніторингу паркування та спостереження за будівництвом з такими можливостями, як виявлення людей, розпізнавання осіб, виявлення звуку, розпізнавання об’єктів .

У компанії з’явився блог, в якому пояснюється її технологія, але вона не функціонує, як і обліковий запис Twitter компанії, який не обновляється з 2017 року. Однак веб-сайт компанії дає уявлення про свою технологію, хоча і немає опису про те, як Apple планує використовувати його. Говорять, що Silk, як і Apple, орієнтується на досвід AI в області конфіденційності.

Компанія випустила продукт під назвою “Sense”, який дебютував на Kickstarter три роки тому. Смисл був розроблений як “цифровий мозок” для інтелектуальних домашніх продуктів, спілкування з ними, щоб покращити взаємодію та навчитися розумним домашнім потребам людини з потоком часу.

Стартап був заснований Андреасом Галом, Крісом Джонсом та Майклом Вінсесом, а Гал раніше займав посаду головного технічного директора Mozilla.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.