Xiaomi випустила недорогий USB-хаб для MacBook Pro і Air

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові ноутбуки Apple, що вийшли в період з 2015 року по наші дні, запустили сотні китайських конвеєрів з випуску різних концентраторів з USB Type-C на більш звичні роз’єми (USB-A, HDMI, SD Card). Популярні виробники аксесуарів вже давно випустили свої хаби, але довгоочікуваного варіанту від Xiaomi не було досі.

Сьогодні в асортименті фірмового магазину Xiaomi нарешті з’явився USB-хаб для MacBook Pro і нового MacBook Air. Аксесуар оснащений роз’ємами двома роз’ємами USB Type-C, один з яких з підтримкою Thunderbolt 3, один HDMI, двома USB Type-A 3.0 і слотами для карт пам’яті. Пристрій підтримує передачу даних на швидкості до 40 Гбіт/с і дозволяє виводити відео з роздільною здатністю до 8K.

MacBook

Крім передачі даних, аксесуар дозволяє заряджати Macbook через один з вбудованих роз’ємів USB Type-C. Він має розміри 117 × 32 × 10 мм, виконаний з алюмінієвого сплаву і доступний тільки в сірому кольорі корпусу. Виробництвом новинки займається підконтрольна Xiaomi компанія Haibeisi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найголовніше, звичайно, приваблива вартість такого концентратора – 29 доларів. Аналоги від популярних Satechi або Belkin пропонують меншу кількість роз’ємів, а коштують при цьому значно дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.