Power bank CGPower – трендова новинка 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бути завжди на зв’язку та бути мобільним – сьогодні не розкіш, а життєва необхідність. Іноді від того, чи вистачить у тебе зарядки на телефоні/смартфоні або ноутбуці залежить все, ось буквально все – від укладення угоди століття до порятунку власного життя. І що робити, якщо ти від розетки за тисячі кілометрів, у прямому сенсі слова, а шкала зарядки показує один відсоток? Мати під рукою зовнішній акумулятор або по-іншому powerbank.

«Ага, а якщо у мене різні пристрої – планшет, ноутбук, та ще IPhone або навпаки якийсь смартфон-андроїд. І де мені стільки проводів-перехідників взяти…».

Ну, тоді не просто powerbank, а зовнішній акумулятор CGPower. Про всі переваги новинки 2019 року розповідаємо в нашому огляді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще пару років тому для кожного гаджета (телефон, ноутбук, планшет) потрібен свій власний powerbank, або величезна кількість кабелів-перехідників. Та й самі акумулятори не так давно перестали бути «громіздкими коробочками».

Благо наука не стоїть на місці і досягнення технічної думки дозволили вивести на ринок уже цього року новинку – універсальний power bank CGPower.

При порівняно чималої потужності (8000 mAh) він витончений по дизайну, тактильно приємний і універсальний: може зарядити практично будь-який пристрій без додаткових перехідників. У ньому навіть є функція майбутнього – бездротова зарядка.

Купуючи powerbank CGPower ви отримуєте: бездротовий CGPower, кабель Micro USB / Type-C (вбудовані), перехідник Lightning, витончену упаковку, інструкцію. А також практичне, компактний і стильний пристрій і спокійну впевненість в тому, що ви завжди будете на зв’язку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.