Categories: Ґаджети

Windows 10 розчарував мільйони власників комп’ютерів

Share

Так склалося, що в даний час найпопулярнішою операційною системою є не Linux, а Windows, за створення якої цілком і повністю відповідає компанія Microsoft. Парадокс в тому, що всі версії «вінди» для комп’ютерів поширюються платно, тобто за їх використання потрібно платити гроші, купуючи ліцензію. Купити Windows 10 у версії Home зараз можна за $ 100, тоді як за Pro просять $ 200.

Здавалося б, що за такі гроші програмне забезпечення повинно бути просто ідеальним, однак на ділі все інакше. Якщо Linux і macOS не створюють ніяких реальних проблем для власників комп’ютерів, на які вони встановлені, то Windows 10 їх генерує на постійній основі. 19 листопада 2018 року, в мережі з’явилося дуже багато відгуків від тих, хто встановив збірку десятої «вінди» з номером 1809. Вона сильно зіпсувала настрій мільйонам людей.

Відразу після установки Windows 10 версії 1809 у всіх власників комп’ютерів несподівано перестало працювати програмне забезпечення, необхідне для зв’язку з хмарним сховищем iCloud від Apple. Спочатку користувачі думали, що вони самі щось зіпсували, проте потім, коли подібних повідомлень почало з’являтися в мережі по кілька сотень кожну годину, стало очевидно, що винна у всьому Microsoft, тобто компанія, яка просить за своє ПО від $ 100 до $ 200 , але при цьому не відповідає за його якість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Встановити iCloud на нову збірку «вінди» неможливо, тому як в процесі установки з’являється повідомлення про помилку. Багатьом людям потрібно більше години на те, щоб розібратися в проблемі і з’ясувати, що ніяк розв’язати цю проблему в даний час неможливо. Офіційні представники Apple і Microsoft вже визнали наявність проблеми і пообіцяли вирішити її найближчим часом. Для цього, ймовірно, програмне забезпечення, необхідне для роботи хмарного сховища «яблучної» корпорації, буде оновлено до нової версії.

Питання лише в тому, чому Windows 10 порушила роботу саме iCloud, а не якогось іншого програмного забезпечення. Відповідь, ймовірно, криється в компанії Microsoft, яка в черговий раз десь допустила помилки, змусивши витрачати особистий час мільйонів людей даремно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • переходим на винду 98,там не было проблем

  • Навіть коли в мого Ubuntu й виникали якісь проблеми, то з МОЄЇ вини, або апаратної, що відбувається значно рідше, ніж обнова Вінди :) У будь-якому випадку, хоть не трусять за гроші. Останнім часом тільки і бачу новини "Вінда розчарувала/окірпічила/зпаплюжила копм'ютери тисач людей[в черговий раз]". З кожним разом все більше розчаровуюсь в такому ПО. Таке треба бойкотувати, а то буде як з Star Citizen... Вже є...

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024

    SpaceX анонсує будівництво нового стартового комплексу для кораблів Starship

    У рамках масштабного проекту з освоєння космосу аерокосмічна компанія SpaceX оголосила про плани будівництва нового…

    11.05.2024

    Нові моделі iPad Pro можуть зіткнутися з проблемами продажу

    Apple нещодавно представила нові моделі планшетів iPad Pro 11 та 13 дюймів, які відрізняються передовими…

    11.05.2024