Xiaomi Redmi Note 5 тимчасово продають за дуже низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках  мабуть акції «Чорна п’ятниця» інтернет-магазин «Hotline» обрушив вартість Xiaomi Redmi Note 5, завдяки чому тепер купити цей смартфон бюджетного рівня в версії з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, не за 6 000 грн., скільки він коштував ще зовсім недавно, а всього за 4299 грн.

На вибір доступно два кольори, серед яких чорна і золотиста. На мобільний пристрій діє офіційна гарантія від виробника на території України, тому як це сертифікована для продажу на ринку модифікація. На неї встановлена ​​прошивка MIUI з вбудованими сервісами Google і повноцінною підтримкою української і російської мови.

Смартфон оснащений 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з частотою 1,8 ГГц, 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ ВП, подвійною основною (12 Мп + 5 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, модулями Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11ac і A-GPS, модемом з підтримкою 4G VoLTE, слотом для карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 2.0. Придбати новинку можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.