Categories: Ґаджети

Дизайн нового планшета-ноутбука Microsoft Surface Studio 2 вражає своїм дизайном

Share

Незабаром після виходу в світ оригінального планшета-ноутбука Surface 2, компанія Microsoft почала думати щодо подальшого розширення свого асортименту даного сегмента комп’ютерної техніки. І вона прийшла до дійсно цікавого дизайну, який так чи інакше характеризується вельми чудовим підбором характеристик і особливостей.

Мова йдеться про нову модель багатофункціонального планшета Surface Studio 2. Маючи кілька розширеним вбудованим функціоналом і оновленим дизайн-концептом, цей моноблок є відмінним прикладом того, як можна створювати преміальні і в той же час унікальні в своєму сегменті пристрої.

Втім, у новому Surface Studio 2 є своя особливість, яка сподобається далеко не всім – це його досить висока вартість. Звичайно, вона цілком залежить від того, яку конфігурацію вибере користувач, проте легше від цього не стає. За конфігурацію з 16 Гб оперативної пам’яті і 1 Тб SSD-накопичувача у користувача попросять 3 500 доларів США(97 000 гривень) , а за розширений пакет з 32 Гб пам’яті і 2 Тб накопичувача – все 4 800 доларів (133 000 гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не сказати, що така цінова політика є несподіваною з боку Microsoft, проте це автоматично означає, що питома кількість покупців Surface Studio 2 буде обмеженою. Що стосується внутрішньої начинки, то користувачам пропонується процесор Core i7 останнього восьмого покоління і вибір між дискретною графікою GTX 1060 або GTX 1070 – ціна від цього також буде змінюватися. Варто відзначити, що нова модель є на даний момент найпродуктивнішою в лінійці Surface-пристроїв від Microsoft.

Таким чином, компанія цілком зацікавлена в тому, щоб поширювати і покращувати свої преміальні пристрої, які могли б похвалитися чимось вельми і вельми цікавим – не кажучи вже про те, щоб скористатися деякими ринковими тригерами. Як би там не було, а перші відвантаження пристрою почнуться вже в грудні поточного року компанія планує розширити лінійку в майбутньому 2018 році і привнести нові пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024