Sony офіційно анонсувала PUBG для PlayStation 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втративши трохи аудиторії і поступившись популярністю новоспеченим конкурентам, PlayerUnknown’s Battlegrounds все ж добереться до PlayStation 4.

Чутки про вихід шутера на PS4 з’являлися і раніше, проте Sony зберігала мовчання. Або тримала оборону, до останнього не пускаючи на свою консоль поступово здає позиції торішній хіт? Так чи інакше, випадковий витік інформації підтвердилася: корпорація анонсувала порт бойовика і назвала точну дату релізу.Через рік після появи в ранньому доступі на Xbox One, PUBG нарешті готова заглянути на пристрій японського виробника.

“Королівська битва” прийде на PlayStation 4 не з порожніми руками: в ній з’являться речі з двох ексклюзивів Sony. За передзамовлення можна отримати костюм Натана Дрейка з Uncharted і рюкзак Еллі з The Last of Us, які відмінно впишуться в гардероб будь-якого бійця за виживання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На PlayStation 4 PlayerUnknown’s Battlegrounds вийде 7 грудня 2018 року. Оформити попереднє замовлення можна вже зараз: Sony пропонує кілька видань на будь-який гаманець: чим дорожча версія, тим більше бонусів. Для доступу до масових битв в мультіплеере знадобиться підписка PlayStation Plus. Подивимося, чи допоможе нова платформа і розширення аудиторії повернути Battle Royale колишню велич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.