Sony випустила нову більш тиху модель PS4 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony випустила абсолютно нову версію своєї PlayStation 4 Pro. Якщо вам цікаво, як же так ви змогли пропустити запуск нової консолі від однієї з найбільших технологічних компаній на планеті – не панікуйте. Sony представила свою нову консоль практично безшумно, і на це є свої привід.

Зовні нова консоль майже нічим не відрізняється від попередньої версії – вона має такий же триярусний дизайн накшталт сендвічу і матовий чорний корпус. Однак, коли нова консоль запускається і працює, вона робить значно менше шуму, ніж її попередник.

Користувачі Sony PlayStation 4 Pro бурчать про надмірний шум від кулеру з моменту запуску консолі. Гравці стали посилатися на химерну поведінку консолі як на ефект “реактивного двигуна”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим не менш, ці критичні зауваження були нібито укладені в ліжко з останньою ітерацією ігрової консолі, про яку йдеться в номері моделі CUH-7200.

Eurogamer проаналізував рівень шуму оновленої моделі і виявив, що він помітно тихіший, ніж у його попередників. У той час як попередній PS4 Pro показав між 50 дБ до 55 дБ у нормальній завантаженності, а нова модель показала трохи менше: 44 дБ і 48 дБ.

Не ясно, що саме Sony змінила, щоб зменшити кількість повітря, що збивається та запускається з вентиляторів охолодження. Тим не менш, ясно, що якщо ви хочете забрати PS4 Pro в це Різдво, це, безумовно, має бути саме нова модель.

В іншому місці єдиним помітним зміною є перехід на тонкий кабель живлення в стилі вісімки, подібний до того, який використовується на PS4 Slim. Це замінює громіздкий триколісний кабель попередньої моделі, як і на настільних комп’ютерах і чайниках.

Нові, більш тихі моделі PS4 Pro в кінцевому підсумку стануть єдиною версією консолі, яку ви зможете купити. Тим не менш, на даний момент обидві моделі доступні, оскільки роздрібні торговці розпродають свій старий запас.

Цікаво, що ті, хто купив новий PS4 Pro Red Dead Redemption 2 bundle, гарантовано отримають останню і найкращу модель PS4 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.