Categories: Ґаджети

Sony позбулася найголовнішої проблеми в PlayStation 4

Share

Ще в кінці 2016 рік на полиці магазинів по всьому світу надійшла ігрова приставка Sony PlayStation 4 Pro, в яку японська корпорація встановила більш просунуте технічне оснащення, щоб вона могла працювати з шоломом віртуальної реальності PS VR і запускати ігри в 4K, нехай і не з частотою 60 кадрів в секунду. На жаль, але всі власники даної консолі щонайменше кілька разів стикалися з дуже неприємною проблемою, що заважає повноцінно використовувати консоль.

Суть проблеми в тому, що навіть при середньому навантаженні PlayStation 4 Pro видає дуже багато шуму через активну роботу системи охолодження. При інтенсивному Геймінгу в відеоігри протягом декількох годин вона так і зовсім перетворюється в гучне джерело звуку, а якщо раптом охолодження виявляється недостатньо, то приставка вимикається і показує повідомлення про те, що була перевищена максимальна температура. Такий стан справ вкрай сильно не подобається жителям теплих країн, де PS4 Pro нагрівається дуже швидко.

Сьогодні, 7 листопада 2018 року, в продаж в ряді країн світу надійшла нова ревізія консолі з номером CUH 7200. Перші її власники помітили, що тепер Sony PlayStation 4 Pro видає набагато менше шуму і, що найважливіше, вона нагрівається набагато слабкіше. Точно невідомо, яким саме чином японської корпорації вдалося позбутися від головної проблеми в популярній ігровій приставці. За деякими даними, виробник використовував сучасні вентилятори і поліпшив систему охолодження, додавши в неї кілька нових елементів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, але всім власникам PS4 Pro старих поколінь, випущених до цього моменту, доведеться користуватися своїм «торохтілим ящиком», який цілком можна використовувати в якості грубки, тому як від консолі виходить дуже багато тепла. Ось і виходить, що з одного боку Sony успішно вирішила проблему з охолодженням, випустивши нову ревізію CUH-7200, але з іншого – все мільйони проданих ігрових систем PlayStation 4 Pro, по суті, є почасти бракованими, а обміняти їх на нові звичайно ж не вийде, принаймні безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024