Новому слайдеру Xiaomi Mi Mix 3S приписують SoC Snapragon 8150, потрійну камеру і ціну $500

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилися перші подробиці про смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який повинен стати поліпшеною версією недавно випущеного слайдера Xiaomi Mi Mix 3 .

Пристрій буде оснащено однокристальної системою Qualcomm Snapdragon 8150, яку також приписують смартфону Xiaomi Mi 9 . Молодша модель отримає 6 ГБ оперативної і 128 Гб флеш-пам’яті. Також буде випущена версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті.

Очікується, що основна камера Xiaomi Mi Mix 3S буде значно поліпшена в порівнянні з камерою Xiaomi Mi Mix 3, яка, нагадаємо, отримала 103 бали в тесті DxOMark, що дозволило смартфону вийти на рівні кращого камерофона Samsung (Galaxy Note 9).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера буде потрійною, як і у Xiaomi Mi 9. Швидше за все, головним буде 48-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX586. Xiaomi Mi Mix 3S отримає підекранний сканер відбитків пальців, але діагональ дисплея поки не повідомляється. Відомо тільки, що екран збільшиться, а рамки стануть ще менші. Конструкція слайдера збережеться.

Ціна повинна починатися з позначки близько 500 доларів. Питання в тому, як Xiaomi рознесе між собою релізи Mi Mix 3S і Mi 9, щоб смартфони не нашкодили один одному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.