Categories: Ґаджети

У продаж надійшов бюджетний «вбивця» Xiaomi Mi Band 3

Share

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 є одним з кращих на ринку, а його вартість лише допомагає йому ставати все більш популярним у всьому світі. Проте, у цього наручного гаджета є цілком собі реальні недоліки, головним серед яких є не надто привабливий зовнішній вигляд, але ж для фітнес-браслета це досить важливо, тому як всі навколишні на нього постійно дивляться. На тлі цього сьогодні, 4 листопада, в продаж надійшов бюджетний вбивця цього трекера.

Новинка називається Lenovo HX03W Cardio Plus, а лічені години назад вона надійшла в продаж. Купити цей спортивний браслет можна всього за $ 17, тобто всього за 478 гривень. Для порівняння, ціни на браслет від Xiaomi стартують від 700 гривень. На вибір покупців є відразу кілька кольорів, серед яких чорна, червона, оранжева і синя. Головною особливістю трекера є 0,96-дюймовим OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, що володіє здатністю 128 на 32 пікселя. Це цілком достатньо для забезпечення гарної чіткості і оптимального енергоспоживання.

 

Важить трекер всього 20 грамів, а для підключення до смартфону використовується технологія Bluetooth 4.2 LE. Виробник заявляє сумісність з пристроями, що працюють на базі операційних систем Android 4.4, iOS 8.0 і новіше. Одного повного заряду батареї вистачає на 10 – 14 днів. В наявності захист від води IP68, завдяки якій з Lenovo HX03W Cardio Plus можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Не обійшлося без спеціального вібромодуля, який видає безшумні звуки під час вхідного дзвінка, що надійшов повідомлення і в інших ситуаціях. Наречений гаджет має оптичний сканер серцевого ритму, а також ряд інших модулів, сенсорів і датчиків, які дозволяють використовувати фітнес-браслет від Lenovo для відстеження фізичної активності та якості сну. Трекер здатний виконувати роль «розумного» будильника, допомагаючи краще прокидатися вранці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • В mi band 3 набогато кращий вигляд ніж в цьому lenovo , тому що капсулу годинника mi band 3 можна поставити в любий браслет який можна придбати в будь якому інтернет магазині і підібрати для себе най кращий браслетик , в мене є чотири силіконові браслети і два металеві , і я може кожен день вдівати браслет який мені потрібно наприклад під одяг , тому краще заплатити дорожче а не шукати дешеві аналоги.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Всі iPad Pro 2024 року отримають найкращі OLED-дисплеї на ринку

    Глава аналітичної компанії Display Supply Chain Consultants Росс Янг заявив, що майбутні флагманські планшети Apple…

    30.04.2024

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024