Samsung вразив розміром екрану свого флагманського смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У південнокорейську пресу просочилася інформація про те, що фахівці компанії Samsung прийняли рішення про розміри складного смартфона. Якщо вірити цим чуткам, екранів все ж буде два, а не один.

Модель, попередньо отримала назву Galaxy F, можливо, буде складатися з двох екранів – основного і суб-дисплея. З чуток, основний екран йде з діагоналлю 7,29 дюймів, а другий – діагоналлю 4,58 дюймів. У розгорнутому стані він буде планшетом, а в складеному – смартфоном.

У місцевих ЗМІ повідомляють, що керівництво південнокорейського виробника електроніки до липня вирішувало, за яким технологічним рішенням піти. Було кілька варіантів – створити єдиний великий гнучкий екран, що згинається навпіл, або два окремих дисплея, що з’єднуються спеціальним кріпленням. У підсумку, нібито, прийшли до висновку, що другий варіант більш зручний у використанні, хоча модель явно вийде товщі і дорожче у виробництві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, більш точну інформацію керівництво Samsung представить на майбутній конференції розробників. Згідно з чутками, для початку підрозділ Samsung Display буде виробляти по 100 тис. дисплеїв для цих пристроїв, щоб вивчити купівельний попит на продукт. На думку експертів, новий вид смартфонів може трохи розхитати застояний ринок, що переживає не найкращі часи, але цей ефект буде короткочасним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.