Categories: Ґаджети

Huawei представила недорогі смарт-годинники Honor Watch Magic з модулями NFC і GPS

Share

31 жовтня 2018 року, китайська корпорація Huawei вирішила порадувати весь світ своєю новинкою, якою стали смарт-годинники Honor Watch Magic. Вони мають досить привабливий цінник, який набагато нижчий ніж у Apple Watch Series 4 і Samsung Galaxy Watch, а також рядом корисних і потрібних модулів, серед яких знайшлося місце для NFC і GPS. Останній призначений для відстежування місцеположення, що особливо актуально для любителів активного способу життя.

Наручний годинник Honor Watch Magic від Huawei оснащені 1,2-дюймовим Super AMOLED-екраном. За словами виробника, це найтонші в світі смарт-годинники, тому як їх товщина складає 11 мм. Від одного заряду вони працюють 5 – 7 днів, але лише при помірному використанні. В наявності функція для відстеження пульсу в режимі реального часу, що може бути корисно під час тренувань на витривалість.

 

Крім того, виробник передбачив «розумний» будильник, а також безліч сенсорів і датчиків для відстеження фізичної активності та якості сну. На основі даних користувач бачить свій рівень стресу і поради, що дозволяють його знизити. Виробник заявляє в Honor Watch Magic модулі NFC, GPS, Beidou і ГЛОНАСС, завдяки чому вони можуть повноцінно працювати в Європі, Китаї і інших країнах. Не обійшлося навіть без барометра і електронного компаса, який не дозволить заблукати в незнайомій місцевості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційні продажі Honor Watch Magic в Китаї розпочнуться вже завтра, 1 листопада 2018 року. Базова спортивна версія з силіконовим ремінцем обійдеться в $ 129, тоді як за класичну просять $145. Поява новинки на полицях магазинів в Європі заплановано на січень 2019 року, тобто чекати їх появи міжнародного ринку ще 2 – 3 місяці, що звичайно ж дуже сумно, адже дані смарт-годинник дійсно є вкрай цікавими в усіх відношеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024