Categories: Ґаджети

WhatsApp отримав підтримку найбільш довгоочікуваної функції

Share
Час читання: 2 хв.

27 жовтня 2018 року, відбувся реліз нової версії, в яку розробники додали підтримку найбільш довгоочікуваної функції. Її появи мільйони людей по всьому світу чекали більше п’яти років. Нова можливість вже доступна в бета-версії програми для смартфонів на базі Android і iOS всім бажаючим, а незабаром вона стане частиною фінального складання.

Зокрема, тепер користувачі можуть надсилати один одному стікери, причому не якісь одні конкретні, а з різних наборів. Розробники самостійно створили кілька, але всі додаткові зможуть створювати розробники. Спеціальний інструмент для цього їм нададуть в грудні-січні, тобто вже досить скоро. На відміну від Telegram і Viber, тут можна відправляти відразу по два стікера за раз, тобто у вигляді одного повідомлення.

За словами розробників, стікери допоможуть людям краще самовиражатися, тому як з їх допомогою можна передати свої почуття, бажання і емоції без необхідності писати текст. Все працює дуже просто. Коли користувач вибирає певний смайлик в клавіатурі, йому пропонуються тематичні стікери, вибравши який відбудеться його підстановка в повідомлення. Супроводжувати повідомлення зі стікерами текстом можна, але його можна відправити окремим повідомленням до або після.

Коли підтримка стікерів з’явиться в месенджері WhatsApp для комп’ютерів на базі Windows і macOS – не уточнюється, проте можливість використовувати їх в клієнтах для даних операційних систем рано чи пізно гарантовано стане доступна в найближчі кілька місяців. Поява стікерів має сильно порадувати користувачів, тому як тепер спілкуватися стане значно простіше і зручніше. Не можна не помітити, що працювати над новою можливістю розробники почалися ще на початку 2018 року, але через деякі складнощі нова можливість стала доступна тільки в самому кінці року.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S24 FE здатний знімати в режимі 8K/30 FPS

    26 вересня 2024 року відбулася презентація Samsung Galaxy S24 FE — найбільш доступного смартфона в…

    27.09.2024

    Microsoft нарешті усунула давню проблему єдиного входу в Windows 10

    Цього тижня Microsoft випустила необов'язкове оновлення KB5043133 для Windows 10, яке принесло кілька покращень у…

    27.09.2024

    Вихід iOS 18.0.1 вже не за горами і в ній будуть виправлені помилки

    За наявними даними, компанія Apple готує до випуску нову версію iOS 18.0.1, яка міститиме виправлення…

    27.09.2024

    Samsung Galaxy S26 отримає значний приріст продуктивності

    З урахуванням того, що до випуску Samsung Galaxy S25 залишилося лише чотири місяці, з'явилися перші…

    27.09.2024

    Apple працює над спрощеною версією гарнітури Vision Pro

    Apple планує випустити доступнішу версію шолома доповненої реальності Vision Pro у 2025 році. Щоб зменшити…

    27.09.2024

    Названо смартфони, які першими отримають чіп Snapdragon 8 Elite

    Згідно з рекламним тизером смартфона Xiaomi 15, можлива назва нового процесора Snapdragon 8 Gen 4…

    27.09.2024