Підтверджено: Face ID з’явиться ще в одному пристрої Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бета-версія iOS 21.1 підтвердила наявність Face ID в новому iPad Pro. Функція буде працювати як в портретному, так і в горизонтальному режимі.

Код, що відповідає за роботу Face ID, виявили журналісти 9to5Mac. Ідентифікація особи буде проходити в альбомному режимі, але по завершенню процедури пристрій буде визначати власника в будь-якому положенні. Також користувач зможе відкласти настройку.

Аналітики пророкували появу Face ID в новому iPad майже рік тому. Чутки підтвердилися, коли вони знайшли в бета-версії iOS 12 інструменти для створення Animoji і Memoji, спеціально для камери TrueDepth. Також існує версія, що планшет зможе ідентифікувати кілька осіб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно, завдяки зображенню чохла фірми UAG для iPad, став зрозумілий дизайн пристрою. Через відсутність кнопки «Додому», це буде безрамковий гаджет з розмірами 12,9 і 11 дюймів. Також нещодавно з’явилася інформація , що у нового iPad буде оснащений інноваційним процесором A12X, який швидше A12, встановленого в iPhone XS і iPhone XS Max.

Передбачається, що Apple представить новий iPad Pro 30 жовтня в Нью-Йорку на заході, присвяченому новим пристроям компанії. Є ймовірність, що разом з планшетом на ринку з’являться оновлені Apple Pencil і AirPods.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.