Categories: Ґаджети

Samsung випустила дуже потужний планшет на Windows 10

Share

18 жовтня 2018 року, приніс разом з собою приголомшливий потужний планшет під назвою Samsung Galaxy Book 2, який представляє з себе конкурента Microsoft Surface Pro, Google Pixel Slate і Apple iPad Pro. Новинка працює на базі операційної системи Windows 10, а спеціальна фірмова клавіатура дозволяє планшету перетворюватися в ноутбук з трекпедом. Апаратною основою цього пристрою став восьмиядерний чіп Qualcomm Snapdragon 850.

Одна з головних особливостей Samsung Galaxy Book 2 полягає в тому, що він входить в категорію Always Connected. Комп’ютери в її рамках мають слот для установки SIM-карти, а також спеціальні тарифні плани у стільникових операторів в Європі і США, які надають безлімітний мобільний інтернет за нижчою ціною. Новинка оснащена 12-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1440 пікселів (2K), 4 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ ВП, 8 Мп основною і 5 Мп фронтальною камерами, а також двома роз’ємами USB Type-C.

Модем Snapdragon X20, який встановлений в новий планшет Samsung, дозволяє підключатися до мереж LTE 4G на швидкості до 1,2 Гбіт / с, а ще він має підтримку мереж Wi-Fi 802.11ac. Крім усього іншого, Samsung Galaxy Book 2 здатний похвалитися слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, повноцінним 3,5 мм роз’ємом для навушників, а також акумуляторною батареєю (ємність невідома), одного заряду якої вистачає на 20 годин роботи екрану при середній яскравості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційні продажі цього планшетного комп’ютера стартують 2 листопада 2018 року, але тільки в США і Європі. Купити його можна тільки в одному кольорі і тільки в одній модифікації, що володіє 4/128 ГБ пам’яті. Вона обійдеться в $ 1000. У комплект поставки до Samsung Galaxy Book 2 на базі Windows 10 входить стилус S Pen, а також клавіатура, яка підключається за допомогою спеціальних магнітних кріплень, перетворюючи планшет в повноцінний ноутбук, здатний виконувати будь-які завдання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024

    Чому WhatsApp досі зручніше та безпечніше Telegram

    Якщо попросити пошуковик порівняти WhatsApp і Telegram, то він видасть кілька сотень матеріалів, у кожному…

    30.04.2024