Що чекати користувачам від чергового оновлення WhatsApp

18 жовтня виходить оновлення для месенджера WhatsApp. Розповідаємо, що чекати користувачам після його завантаження і які нові функції можуть в ньому стати в нагоді.

Однією з найбільш цікавих функцій в оновленні месенджера стане режим «У відпустці». Скріншоти зовнішнього вигляду цієї опції були опубліковані інформаційним порталом WABetaInfo. Ця функція буде працювати в зв’язці з новим безшумним режимом, який дозволить відключати значок повідомлення в додатку від тих чатів, які користувач «заглушив». Безшумний режим буде працювати за замовчуванням. Функція «У відпустці» виключить повторну активацію тих чатів, які були поставлені в безшумний режим.

Іншим важливим аспектом поновлення стане можливість пов’язувати акаунт в Instagram і обліковий запис в WhatsApp. Це дозволить користувачеві прискорити вхід в Instagram або Facebook, використовуючи свій аккаунт в месенджері.

Експерти відзначають, що безшумний режим з’явиться спочатку у користувачів Android і тільки потім у власників смартфонів на iOS. Нові функції будуть також доступні і в десктопной версії месенджера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.