Рожевий Surface Laptop 2 – ексклюзив для Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

15 жовтня, Microsoft оголосила про випуск ноутбука Surface Laptop 2, який був анонсований на початку місяця, в новому кольорі – рожевому. За заявою компанії ця забарвлення буде продаватися тільки на території Китаю.

Корпоративний віце-президент групи Microsoft Devices, керівник підрозділу Surface Панос Панай представив Surface Laptop 2 в рожевому кольорі в Пекіні сьогодні, зазначивши, що обробка була розроблена виключно для Китаю. Варто відзначити, що в усьому світі ноутбук доступний в чорному, платиновому, бордовому і синьому кольорах.

«Я радий представити сьогодні в Пекіні наші новітні продукти. Особливо Surface Laptop 2 в рожевому кольорі – відтінку, розробленому виключно для Китаю нашим неймовірно талановитим дизайнером Куаном », – написав Панай в Twitter.

Моделі Surface Laptop 2, які надійдуть в продаж завтра, отримали процесори Intel 8-го покоління, більший обсяг ОП в базових моделях і працюють на 85% швидше попереднього покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незрозуміло, чому Microsoft випустила новий варіант забарвлення тільки для Китаю, але в країні дуже популярні гаджети з рожевого і золотого відтінків.

Попередні замовлення Surface Laptop 2 в рожевому кольорі для жителів Китаю вже почалися за ціною в 1 450 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.