Операційна система Windows 10 позбулася дуже важливої функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо 13 жовтня 2018 року, операційна система Windows 10 після установки нового оновлення втратила підтримку функції, без якої користуватися комп’ютером, планшетом або будь-яким іншим електронним пристроєм стає неприємно. Як пишуть користувачі на форумі Reddit, останнє оновлення для зробило їх електронні гаджети німими, тому як вони позбулися можливість відтворювати будь-які звуки.

Простіше кажучи, ніякі музичні пристрої, які можуть відтворювати звук, не можуть працювати з комп’ютерами і планшетами на Windows 10. Причиною проблеми стали неполадки в роботі аудіодрайверів, які відповідають за роботу ОС. Деяким користувачам допомагає вибір High Definition Audio в якості пристрою відтворення, проте далеко не всім. Як вирішити дану проблему співробітники Microsoft ще не повідомили, але вони вже про неї в курсі.

За попередніми даними, ця проблема зачіпає близько 15% від усіх комп’ютерів, які були оновлені до нової версії Windows 10. Співробітники технічної підтримки Microsoft визнають наявність проблем з відтворенням звуку, обіцяючи вирішити їх найближчим часом. До цього моменту сотні тисяч комп’ютерів і інших електронних гаджетів не можуть відтворювати будь-який звук, тому як при спробі це зробити нічого просто не відбувається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.