В мережі з’явилися рендери нового iPad Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 11 жовтня, відомий концепт-мейкер Веньямин Гескін поділився рендерами нового покоління професійних планшетів від Apple. Судячи із зображень, iPad Pro 2018 роки отримає безрамковий дисплей і випираючий модуль камери.

Раніше ми не раз писали про те, що нові iPad Pro отримають безрамкові дисплеї подібні iPhone X, XR, XS та XS Max. Ймовірно, що при такому розкладі Apple додасть TrueDepth-модулі і систему розпізнавання осіб FaceID. Імовірно, діагональ дисплея збільшиться з 10,5 дюймів до 11. Також в нових планшетах роз’єм Lightning замінить порт USB-C, завдяки якому пристрій можна буде підключати до зовнішнього монітора.

На зображенні можна помітити роботу з рендером в додатку на китайській мові. Гескін прокоментував, що отримав фотографії від виробника чохлів, який вже має в розпорядженні зразок планшета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вид задньої панелі планшета на цих рендера нагадує iPhone 5 з випираючим модулем камери iPhone 6.

Примітно, що на одному із зображень вказана товщина iPad Pro 2018 року – 5,86 мм, що зробить його найтоншим серед планшетів Apple. Для порівняння, товщина поточного покоління 10,5-дюймового iPad Pro становить 6,1 мм.

Apple може представити нові продукти вже через пару тижнів, тому з кожним днем ​​може з’являтися все більше чуток про новинки компанії.

Варто також відзначити, що Веньямин Гескін ніколи не помиляється в прогнозах дизайну гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.