Це буде просто космос: Яким буде новий iPad Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, Apple в цьому місяці проведе захід, на якому представить нові моделі iPad Pro, комп’ютери Mac і багато іншого. Велика частина цих чуток підтверджується доказами в бета-версії iOS 12.1, в коді якої розробники знайшли згадку iPad2018Fall.

Джерела, знайомі з розробкою нових iPad Pro, надали додаткову інформацію про пристрої, їх функції та багато іншого.

Планшети отримали наступні номерні коди:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • для Wi-Fi моделей – iPad8,1, iPad8,2, iPad8,5 і iPad8,6.
  • для LTE моделей – iPad8,3, iPad8,4 і iPad8,7 і iPad8,8.

Дисплей iPad Pro 2018

Нові гаджети отримають безрамкові дисплеї і в них не буде фізичної кнопки «Додому». На відміну від iPhone, в дизайні iPad Pro не присутній «чубчик».

Незважаючи на те, що нові моделі планшетів отримають більш тонкі рамки, вони все одно будуть досить широкими, щоб розмістити в них систему камер TrueDepth, необхідну для Face ID.

Face ID

iPad Pro 2018 року отримають Face ID з тими ж технічними характеристиками, що і iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR. Крім того, сканер розпізнавання особи в нових пристроях буде працювати як в портретній, так і в альбомній орієнтації.

Невідомо, чи залежить підтримка альбомної орієнтації Face ID від апаратного забезпечення. Якщо ця опція може бути задіяна на програмному рівні, то, ймовірно, вона може з’явитися і в iPhone з оновленням ОС.

Зовнішні дисплеї

У професійні планшети 2018 року встановлено USB-C порт, завдяки якому вони зможуть виводити зображення в 4K HDR на зовнішні дисплеї. Щоб скористатися цією функцією, в настройках з’явиться нове меню, в якому користувачі зможуть змінювати параметри дозволу, HDR, яскравості і інших опцій для підключених зовнішніх дисплеїв.

Apple Pencil

Джерела також повідомляють про нову модель Apple Pencil. Стилус 2018 року підключатися до iPad по бездротовому протоколу, подібно AirPods або HomePod. Неясно, чи буде поточна модель Apple Pencil працювати з новими iPad.

Магнітний роз’єм

Моделі iPad Pro 2018 року отримають новий роз’єм для аксесуарів. Магнітний роз’єм буде розташований на задній панелі планшета і дозволить підключати різні аксесуари, такі як оновлену смарт-клавіатуру та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.