Новий спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 отримає неймовірну особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є всі підстави вважати, що через посилення в кілька разів конкуренції на ринку переносної електроніки, трекер Xiaomi Mi Band 4 вийде на ринок зовсім не в 2020, а в 2019 році. Станеться це вже в середині наступного року, імовірно, в період з травня по липень. У нинішньої моделі досить мало недоліків, але ряд таких все ж є, тому цілком собі очевидно, що виробник просто спробує їх виправити, тим самим виконавши побажання користувачів.

Найбільше в спортивному браслеті зразка 2018 роки від Xiaomi не вистачає модуля GPS, який би дозволив відмовитися від смартфона під час пробіжок і поїздок на велосипеді. Саме він стане головним нововведенням Mi Band 4. За рахунок даного модуля трекер зможе відстежувати своє положення на вулиці без використання телефону. Це дозволить отримувати дані про швидкість переживання, а також багато інших, які допоможуть людям, які ведуть активний спосіб життя.

Звичайно, GPS для відстеження місця розташування стане далеко не єдиним нововведенням в Xiaomi Mi Band 4. Даний трекер повинен отримати захисне скло для захисту дисплея від подряпин. Пластикове покриття, яке в даний час використовується в Mi Band 3, дуже швидко покривається подряпинами, в результаті чого спортивний браслет втрачає свій товарний вигляд і виглядає дуже не красиво.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість нового фітнес-браслета Xiaomi виявиться на рівні 200 юанів, тобто викласти за нього потрібно буде близько 1000 гривень, якщо курс долара залишиться на нинішньому рівні. Залишилося тільки дочекатися офіційної презентації, до якої трохи більше ніж півроку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.