Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 4 – кращий в світі спортивний браслет з кольоровим екраном і GPS

Share

Ось уже як кілька місяців по всьому світу продається фітнес-трекер Mi Band 3 від компанії Xiaomi, який отримав масу відмінностей від свого попередника, а вийшов на ринок він через 2 роки з моменту появи моделі другого покоління. Проте, нинішня реальність така, що нова модель надійде на полиці магазинів не в 2020 році, а вже в наступну. выдбудеться це в середині року, тобто в період з травня по липень. Майбутня новинка буде називатися Xiaomi Mi Band 4.

В даний час немає зовсім ніякої інформації про те, що буде представляти із себе майбутня новинка, проте вже можна з високою часткою вірогідності сказати, чим порадує Xiaomi Mi Band 4, тому як в моделі третього покоління всього кілька недоліків, які виробник і захоче виправити, щоб створити кращий в світі спортивний браслет, призначений для выдстежування фізичної активності, роботи серця, стану сну і інших показників.

Ми впевнені в тому, що головною особливістю новинки стане модуль GPS, завдяки якому вона зможе відстежувати своє положення без використання телефону. Функція дозволить не брати з собою на пробіжку смартфон, місця для якого в літньому одязі може і не бути. Другим нововведенням гарантовано стане кольоровий AMOLED-дисплей, який зможе порадувати сенсорним управлінням і високою роздільною здатністю, щоб пікселів не було видно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім усього цього, Xiaomi Mi Band 4 гарантовано отримає більш нові датчики і сенсори для відстеження фізичної активності, тому точність відображення всіх показників зросте. Для підключення до смартфону можна буде використовувати не тільки Bluetooth 5.0 LE, але ще і NFC. Останній спосіб передачі даних дозволить миттєво передати дані з браслета на смартфон, але в такому випадку в останньому також повинен бути такий модуль.

В іншому, спортивний браслет нового покоління абсолютно точно зможе похвалитися змінними ремінцями, як і всі його попередники, а також захистом від води IP68, завдяки якму з ним можна буде занурюватися під воду на глибину до 50 метрів. Звичайно, швидше за все, Xiaomi Mi Band 4 порадує користувачів ще чимось новим, однак основні нововведення повинні виявитися саме такими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024