Windows 10 отримала жовтневе оновлення, яке здивує всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Microsoft випустила для десятого віндовса жовтневе велике оновлення, яке займає близько 2 ГБ. Воно принесло разом з собою масу різних нововведень, починаючи від зміни дизайну ряду фірмових додатків і закінчуючи появою дійсно потрібних і корисних функцій.

Йдеться про оновлення October 2018 Update, про появу якого стало відомо ще на початку нинішнього року. Кодове найменування апдейта – Redstone 5. Тепер в операційну систему Windows 10 вбудований хмарний буфер обміну, який підтримує функцію збереження історії. Простіше кажучи, всі дані в рамках одного облікового запису Microsoft тепер синхронізуються, тому доступ до скопійованого тексту можна отримати відразу з декількох пристроїв. Затримка при передачі інформації становить менше однієї хвилини.

Додаток «Провідник», призначене для роботи з файлами і жорсткими дисками, отримало підтримку темної теми оформлення, яка забарвлює все програмне забезпечення в чорний і темно-сірий кольори. Працювати з скріншот також стало простіше, тому що програма «Ножиці» отримала ряд нововведень, які роблять її більш зручною і корисною. Веб-браузер Microsoft Edge з сьогоднішнього дня може похвалитися кількома нововведеннями, які повинні припасти користувачам до душі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В операційній системі Windows 10 після установки оновлення October 2018 Update з’являються нові емодзі і підтримка набору тексту SwiftKey, посилюється контроль за станом пам’яті. Наступне велике оновлення для віндовс, як повідомляє компанія Microsoft, побачить світ у березні 2019 року, а називається воно поки що – 19H1. Це його кодове найменування.

Встановити жовтневий апдейт можна через «Центр оновлення» в операційній системі. Крім того, на офіційному сайті Microsoft вже доступний свіжий повністю готовий до установки білд для тих, хто хоче встановити операційну систему на комп’ютер з нуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.