Categories: Ґаджети

Xiaomi представила шикарні телевізори Mi TV на Android TV

Share

Ось уже як дуже багато років китайська корпорація Xiaomi займається випуском телевізорів, причому з абсолютно різних цінових категорій. Втім, навіть моделі з цінників до $ 200 володіють відмінним дизайном і хорошим технічним оснащенням, в результаті чого вони користуються дуже великою популярністю на території Китаю і в інших регіонах світу, де їх можна купити.

Ось нарешті і настав той день, якого багато хто давно чекав. Лічені години назад публіці анонсували перші телевізори Xiaomi, які функціонують не на китайській прошивці MIUI TV, а на базі міжнародної платформи Android TV, під яку існує ціла купа різних додатків і сервісів. Всього публіці показали три моделі, що відрізняються один від одного розмірами, а також технічним оснащенням. У самій доступній за ціною версії екран має діагональ 32 дюйми, а у найдорожчою – 55.

Платформа Android TV була трохи змінена виробником. Наприклад, в неї додали підтримку систему рекомендацій контенту PatchWall, яка допомагає знаходити цікаві фільми і серіали. Користувачі можуть дивитися відео на YouTube за допомогою стандартного ПО, завантажувати спеціальні адаптовані під телевізори додатки з магазину Google Play, користуватися функцією Chromecast для перегляду контенту з комп’ютера, а також використовувати ряд інших можливостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині всіх трьох телевізорів знаходяться 64-бітові 4-ядерні процесори Amlogic сьомого покоління, які створені спеціально для ТБ. У комплект поставки до новинка входить дистанційний пульт управління Mi Remote, який працює на основі Bluetooth. У ньому також є мікрофон, що дозволяє використовувати голосовий пошук даних в пошукової системи Google і всіх сервісах в рамках платформи Android TV.

Найдорожчий Xiaomi Mi TV 4 Pro має 55-дюймовим екраном з роздільною здатністю 3840 на 2160 пікселів (4K) з підтримкою технології динамічного освітлення HDR. Усередині знаходяться 2 ГБ оперативної і 8 ГБ постійної флеш-пам’яті, модулі Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц і 5 ГГц), Bluetooth 4.2 LE і чіп Amlogic T960X з графікою Mali-T830. Для підключення чогось є три HDMI (один з ARC), порти USB 3.0 і USB 2.0, AV, S / PDIF і Ethernet. Також в наявності потужна акустична система на 20 Вт, яка забезпечує стереозвук. Рекомендована ціна – $690.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024