Microsoft і Razer будуть разом випускати аксесуари для Xbox One

Microsoft офіційно запустить підтримку клавіатури і миші на Xbox One до кінця 2018 року. Деякі власники останнього покоління приставок зможуть протестувати цю опцію найближчим часом.

Крім цього, Microsoft оголосила про партнерство з Razer, і скоро користувачі Xbox One зможуть підключати як провідні, так і бездротові периферійні пристрої від стороннього виробника.

«Управління за допомогою миші і клавіатури не передбачено в іграх. Кожна команда розробників краще знає свої продукти, і ми підтримуємо їх у створенні умов для правильного геймплея в іграх. Це новий досвід консольних ігор з використанням клавіатури і миші, який стане ключовим для розробників найближчим часом. Користувачі ПК часто мають переваги над гравцями, які використовують джойстики в таких іграх, як шутери від першої особи », – зазначає Джейсон Рональд, директор з управління програмами Xbox.

Microsoft тісно співпрацює з різними студіями розробників для просування підтримки клавіатури і миші. В даний час компанія збирає відгуки від тестувальників Xbox, щоб поліпшити оптимізацію, перш ніж опція стане доступною для всіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.