Categories: Ґаджети

Спростована головна особливість Sony PlayStation 5

Share

У це складно повірити, але ось уже як майже 25 років компанія Sony займається випуском ігрових приставок. За цей час в них встигли пограти сотні мільйонів людей по всьому світу. Зовсім недавно цей виробник повідомив про те, що за цей термін йому вдалося реалізувати більше ніж 100 млн примірників своїх консолей, і це величезне досягнення для всього бренду. Втім, японська корпорація не збирається зупинятися на досягнутому, тому вона активно працює над ігровою системою Sony PlayStation 5 (PS5).

Не так давно в продаж надійшла консоль Nintendo Switch, у якій є унікальна особливість – можливість перетворюватися з стаціонарну приставки в портативну. У зв’язку з цим її можна використовувати в будь-яких умовах і, що також вкрай важливо, навіть в гостях. На тлі цього багато припустили, що Sony PlayStation 5 буде портативної, тобто її можна буде носити в кишені, а потім, при необхідності, підключати до спеціальної оригінальної док-станції і телевізору.

Проте, на жаль чи на щастя, нічого подібного не буде. Про це повідомив глава Sony Interactive Entertainment Хіроюкі Ода в ході спілкування з журналістами. За його словами, в даний час компанія не створює ніяких приставки з вбудованим акумулятором, а крім того – не планує їх розробляти в найближчому майбутньому. Все це означає, що ніякої портативної PlayStation 5 точно не буде, і її можна навіть не чекати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Взагалі, звичайно, інформація про портативні консолі Sony PlayStation 5 з можливістю запускати ігри в роздільній здатності 4K з частотою кадрів 60fps на максимальних налаштуваннях графіки, спочатку була дуже сумнівно. Пов’язано це з тим, що в компактний корпус приставки просто неможливо вмістити потужну графічну карту. Втім, як запевняли деякі джерела, основна обчислювальна потужність повинна була бути вбудована саме в зовнішнє док-станцію, яка завжди знаходиться в якомусь одному місці, а для її використання в неї потрібно вставити приставку, в результаті чого її продуктивність зросте в кілька разів .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

    Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово…

    07.05.2024

    Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року

    Найбільш вдалий процесор, який можна купити просто зараз, це Intel Core i5-14600K. 14-ядерний чіп гарний…

    07.05.2024

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024