Apple Watch Series 4 можуть стати круглими

12 вересня разом з трьома новими моделями iPhone, Apple представить нові  Apple Watch Series 4 . Про нові моделі смартфонів відомо майже все, а ось про смарт-годинник інформації не так вже й багато.

Портал Slashleaks опублікував зображення, яке відображає дизайн наступного покоління розумних годинників. У всіх попередніх моделей циферблат був прямокутним, однак нова серія може з’явитися в круглому форм-факторі.

Судячи з витоку, Apple Watch Series 4 отримає круглий циферблат. Компанія сама натякнула на новий дизайн в запрошенні на презентацію, на якому зображені кільця. У схемі зазначено, що гаджет отримає підтримку Bluetooth і WiFi 802.11bg, а також модуль NFC. За даними порталу, пристрій буде оснащено 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 x 360 пікселів. В цьому випадку годинник стане, як дві краплі схожі на Samsung Galaxy Watch.

Перейшовши до круглого форм-фактору, Apple приєднається до таких компаній, як Samsung і Huawei, які пропонують розумні годинник в подібному виконанні.

Перевірити достовірність даних неможливо і залишається лише чекати презентації Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я