Categories: Ґаджети

Google розчарувала мільйони людей, скасувавши найбільш очікуваний продукт

Share
Час читання: 2 хв.

Американська корпорація Google заробила цілий статок за допомогою унікального програмного забезпечення, у якого немає аналогів. Проте, поступово вона пробує свої сили на ринку різної електроніки, випускаючи найрізноманітніші гаджети. Так, наприклад, в минулому році публіці представили нові мобільні пристрої Pixel, а разом з ними бездротові навушники Pixel Buds. З тих пір пройшов вже майже цілий рік, за який в мережі з’явилася інформація про новий найбільш очікуваний продукт бренду.

1 вересня 2018 року, глава компанії Google в підрозділі операційної системи Wear OS в інтерв’ю журналісту журналу Tom’s Guide Кейтлін МакГаррі заявив про те, що «пошуковий гігант» не збирається випускати на ринок свої власні смарт-годинники. Чутки про створення якихось Pixel Watch ходять ось уже як майже півроку, в результаті чого цей продукт зайняв лідируюче місце в списку найбільш очікуваних. На жаль, але все виявилося брехнею.

За його словами, компанія Google не збирається випускати смарт-годинник в 2018 році. Також було відзначено, що основний пріоритет для всієї корпорації полягає в створенні приголомшливого користувацького досвіду при використанні операційної системи Wear OS, яку можна встановити на будь-які «розумні» годинники. З цього випливає, що «пошуковий гігант» як і раніше буде займатися лише створенням програмного забезпечення, тоді як випуск гаджетів на його базі довірять іншим брендам.

По суті, заява високопоставленого співробітника розчарувало мільйони людей, які хотіли купити собі смарт-годинник Pixel Watch на базі операційної системи Wear OS. Їх мріям не вдасться збутися, принаймні в 2018 році. Важливо розуміти, що свої нові електронні пристрої «пошуковий гігант» випускає тільки восени, тому чекати появи цього наручного гаджета доведеться щонайменше до кінця 2019 року, якщо компанія Google все ж таки зважиться на їх випуск на ринок, що вкрай малоймовірно.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Googleукр
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024