Витік показав, які зміни чекають Apple Watch Series 4

Вчора ввечері в мережу потрапило перше зображення Apple Watch Series 4, чия автентичність не викликає сумнівів. Оновлена модель смарт-годинника отримала практично ідентичну з попередниками зовнішність, яка розчарувала багатьох наших читачів. Однак детальний аналіз опублікованого рендеру дав зрозуміти, що змін буде як ніколи багато.

Збільшений дисплей

Це одне з найбільш помітних навіть неозброєним оком нововведень Apple Watch Series 4. Навіть не рендері помітно, що діагональ дисплея годинника стала більшою, збільшуючи тим самим корисний простір для споживання контенту і взаємодії з інтерфейсом операційної системи.

Клавіші управління

Дана конструктивна зміна чітко помітна тільки при прямому порівнянні моделей. По-перше, клавіша живлення тепер розміщена на рівень який не випирає з корпусу, як раніше. По-друге, риси на Digital Crown стали помітніші, а саме колесо перестало бути повністю червоним.

Поліпшений захист від води

Розташування клавіші врівень з поверхнею корпусу може свідчити про підвищення ступеня захисту годинника від попадання вологи. Можливо, в четвертому поколінні смарт-годинника нам дозволять не тільки пірнати, але і проводити на глибині значно більше часу, ніж зараз.

Датчик ультрафіолету

Здається, Apple вирішила реалізувати свій недавній патент , в якому описувала інтерфейс, здатний попереджати користувачів про надмірне перебування на сонці. У всякому разі, на це вказує піктограма в лівому нижньому кутку з літерним позначенням UVI, де UV – ультрафіолет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я