Google продає флешку, яку неможливо зламати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія нарешті випустила диво-флешкe у продаж.

Ключ безпеки Titan від Google нарешті з’явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз’єми. Ключ доступний для користувачів Google Cloud з липня, коли проект був вперше публічно оголошено.

Побудовані за стандартом FIDO, ключі Titan працюють як другий чинник для ряду послуг, включаючи Facebook, Dropbox і Github. Але дивно, що вони створені спеціально для входу в обліковий запис Google, зокрема, у розширеній програмі захисту, оголошеної в жовтні. Спочатку ключ був розроблений для внутрішнього використання Google і вже більше восьми місяців активно використовується всередині компанії. Компанія заявила, що з моменту використання ключами в компанії не було жодного витоку інформації.

Згідно з Google, виробничий процес також робить ключі більш стійкими до атак. “Ця прошивка постійно запечатана в апаратний чіп захищеного елемента під час виробництва на заводі-виробнику чіпів”, – сказав сьогодні в повідомленні менеджер по продуктам Cloud Christian. “Використовуваний нами чіп апаратного забезпечення захищений, щоб протистояти фізичним атак, спрямованих на вилучення прошивки і секретного ключового матеріалу”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.