Новий iPad залишиться без моноброви

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники компанії Apple завмерли в передчутті презентації трьох нових “яблучних” смартфонів. Однак розробники з Купертіно продовжують працювати не тільки над iPhone, але і над іншими векторами розвитку своєї компанії. Восени одночасно зі смартфонами в продаж надійде новий iPad. У мережу вже просочилося чимало інформації про нього. Якщо плануєте купляти iPad, ми ще рекомендуємо годинник Apple Watch з яким ви будите мати неперевершений вигляд.

Відповідно до одного з перших чуток, що з’явилися, новий iPad буде оснащений технологією FaceID. Вона настільки полюбилася всім власникам iPhone X, що, здається, будь-яка наступна пристрій від Apple вже не обійдеться без неї. Тонкі рамки, що оточують дисплей, повинні стати ще тонше: аналітики впевнені, що в Купертіно проведуть роботи в цьому напрямку. Також новий iPad втратить кнопки “Додому”, тим самим викликаючи все більше бажання порівнювати його з останнім iPhone.

Представники Apple намагаються не коментувати цю інформацію. Правда, відомості про те, що рамки нового iPad Pro дійсно будуть рекордно вузькими, вже були офіційно підтверджені, і бездротові airpods будуть працювати в парі.  Відомо і те, що в 2019 році Apple постарається випустити на ринок планшет, абсолютно позбавлений рамок. Але реалізувати це вже зараз виявилося неможливим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багатьох потенційних покупців хвилює питання: чи отримає iPad “монобровою”, що стала відмітною ознакою компанії. Судячи з що з’явилися в мережі іконка планшета, “монобровою” у нього не буде, що точно розчарує значну частину клієнтів. По всій видимості, розробники все-таки знайшли спосіб помістити сканер Face ID безпосередньо в рамку, як і камеру.

Ще одна підтверджена розробниками гіпотеза – iPad не отримає спеціального роз’єму під навушники. Втім, здається, всі любителі Apple вже давно навчилися сприймати його відсутність, як даність. А AirPods по праву заслужили народну любов і були визнані відмінною альтернативою.

Залишається дочекатися осінньої презентації від Apple щоб дізнатися, які ще з озвучених вище припущень будуть втілені в реальність. Кожне з них абсолютно вписується в вектор розвитку компанії. Але навряд чи хтось всерйоз здивується, якщо Тім Кук і його підлеглі запропонують своїм шанувальникам щось несподіване.

На презентації стане відома і точна вартість нового планшета. Поки авторитетні видання не володіють перевіреною інформацією з цього приводу, але абсолютно очевидно, що новий iPad буде дорожче всіх попередніх моделей. Швидше за все, придбати його буде можливо за 700-800 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.