Categories: Ґаджети

Sony оголосила дату презентації PlayStation 5

Share

На ринку ігрових приставок в даний час спостерігається затишшя, при якому ніхто з великих корпорацій нічого не повідомляє про свої подальші плани. Проводяться лише якісь акції і розпродажі, щоб підтримати інтерес до консолей нинішнього покоління. Втім, насправді компанія Sony вже оголосила дату презентації PlayStation 5, про це повідомляє інсайдер Хідекі Ясуда з японської компанії Ace Economic Research Institute.

За даними джерела, в середині серпня всередині японської корпорації Sony пройшла нарада, в якій також брали участь керівництво основних ігрових студій компанії. У його рамках було визначено терміни презентації нової приставки, а саме – PS5. Як запевняє інсайдер, офіційний анонс новинки відбувся раніше, ніж очікує весь світ. Піти на такий крок доведеться через те, що ігрова індустрія розвивається дуже швидко.

Це призвело до того, що офіційний анонс Sony PlayStation 5 намічений на виставку E3 2019, яка пройде в червні наступного року. В рамках цього заходу публіці не тільки покажуть новинку, але ще і дозволять протестувати її, що журналісти охоче зроблять. Продажі ігрової приставки нового покоління почнуться в кінці наступного року, тобто через півроку після анонса. Проте, через складнощі виробництва продажу можуть стартувати лише в деяких регіонах світу, серед яких звичайно ж гарантовано виявиться Японія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наблизити анонс PlayStation 5 компанія Sony вирішила ще й через те, що з початку 2018 року приставка Nintendo Switch користується на території Японії набагато більшою популярністю, ніж PS4. Це негативно позначається на фінансових показниках компанії. Одним з підтверджень появи нової ігрової приставки в 2019 році є те, що в списку вакансій розробників гри Call of Duty (2019) значиться, що вона створюється для «платформ наступного покоління».

Таким чином, японська корпорація Sony вже оголосила дату презентації PlayStation 5, нехай поки що і лише всередині компанії, а не на весь світ. Швидше за все, офіційного підтвердження цієї інформації не буде до самого анонса, тому як даний виробник електроніки завжди любив зберігати інтригу до останньої хвилини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Торкнеться всіх абонентів: Київстар зробив важливу заяву

    Мобільний оператор «Київстар» попередив своїх абонентів щодо списання коштів з рахунку та пояснив, за що…

    03.05.2024

    Google більше не потрібний. ChatGPT перетвориться на пошуковик

    Компанія OpenAI збирається випустити власну пошукову систему, яка базується на чат-боті ChatGPT. Як пише Neowin,…

    03.05.2024

    ASUS представила ігрові роутери з Wi-Fi 7 та ІІ

    Компанія ASUS випустила два нові роутери лінійки TUF. Нові пристрої призначені для геймерів, повідомляє ITHome.…

    03.05.2024

    Топ-15 найкращих китайських смартфонів у 2024 році

    Коли настає час змінити телефон, перед покупцем постає вибір: взяти модель від відомого виробника, чиє…

    03.05.2024

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024