Xiaomi Mi Band 3 зобов’язана купити собі кожна людина. І ось чому

На початку червня цього року компанія Xiaomi запустила в продаж фітнес-браслет Mi Band 3, який оснащений за останнім словом техніки щодо своєї вартістю. Новинка отримала OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, акумулятор підвищеної ємності, новітні датчики відстеження фізичної активності, а також ряд інших речей, корисних при повсякденному використанні. Купити собі цей наручний гаджет зобов’язана кожна людина.

Як стало відомо від офіційного представництва компанії Xiaomi, вже у вересні нинішнього року в Китаї почнуться продажі фітнес-браслета Mi Band 3 в новій модифікації, яка відрізняється від звичайної тільки одним, а саме – модулем NFC. Він буде в повній мірі інтегрований з платіжною системою Mi Pay, проте в даний час вона працює тільки в Китаї. За рахунок неї можна оплачувати покупки в магазинах, а також здійснювати оплату проїзду в громадському транспорті. Це не тільки зручно, але ще і безпечно.

Проте, жителям Європи та інших регіонів світу переживати щодо працездатності модуля NFC і платіжної системи Mi Pay не варто. Як повідомляють китайські ЗМІ, компанія Xiaomi чудово розуміє, що якщо дані функції не будуть працювати за межами Піднебесної, то успіху її новому наручні гаджети не бачити. Саме тому виробник потім запустить в продаж глобальну версію трекера, в якій чіп NFC виявиться прив’язаний до Google Pay.

Оскільки мова йде про прив’язку за рахунок програмного забезпечення, то її вдасться легко обійти. Це означає, що всі європейці і громадяни будь-яких інших регіонів світу можуть сміливо замовляти собі цей фітнес-трекер з модулем NFC, чекаючи релізу для нього нової прошивки, яка і забезпечить роботу з платіжною системою Google Pay. Втім, можливо, що якісь технічні обмеження в китайській версії трекера все ж будуть (це дуже малоймовірно), тому перед тим, як робити остаточні висновки, потрібно дочекатися старту його продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

3 КОМЕНТАРІ

  1. знаєте як з економити на цьому шматі лайні просто не купуйте.Вони на стільки наворочені що вони вже не часи а не зрозуміло що.Навіщо мені ще маленький компютер на руці, якщо мені і досить смартфона.Це якби навіщо мені мені два смартфона якщо є один мощніший і функціональніший.В них впадуть рейтенги по продажу цих “часів”.Бо куди їм розвивати цей продукт він нікому буде не потрібен бо для цього є смартфони там теж є в вбудовані часи і там більш багато фунцій.Це такий буде провальний продукт як і спіннер що спочатку набере популярність а потім буде нікому непотрібен.

    • Мушу з вами не погодитись, це не “часи”, а фітнес-браслет, в нього багато функцій які набагато зручніше використовувати в різних сферах життя ніж телефон, в самого зараз xiaomi mi band 2, дуже задоволений. Думаю над третім, але стаття не переконала

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я