Вийшов перший джейлбрейк для Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на всі спроби Apple запобігти цьому, хакер Tihmstar випустив джейлбрейк для Apple Watch, орієнтований на розробників – повідомляє WCCFTech.

Новий джейлбрейк сумісний з Apple Watch Series 3 під керуванням watchOS 4.1. За словами хакерів, він, як і версія для iOS, відкриває повний доступ до годинника і встановленої на них системі.

Джейлбрейк дозволяє читати і змінювати кореневу файлову систему, як і в випадку з версією для iOS. Але ключова відмінність в тому, що він не призначений для звичайних користувачів. Tihmstar передбачає, що його основною аудиторією стануть розробники.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Саме тому можна забути про Cydia, а разом з нею і про безкоштовні додатки, різні Твікои, поліпшення, кастомізації watchOS та інше. Джейлбрейк створений, щоб допомогти професіоналам досконально розібратися в Apple Watch.

Звичайно, будь-який бажаючий може встановити його на свій пристрій – для цього необхідно перейти на портал GitHub: там знаходиться інструкція та всі необхідні файли. Дуже важливо пам’ятати, що це все ще сирий продукт, тому діяти варто акуратно.

Очікувати оновленя і підтримку Cydia в майбутніх версіях джейлбрейка варто про це забути. Tihmstar каже, що не планує далі працювати над поліпшенням системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.